Bandit Manchot

Drie Parisiennes uit de Franse modewereld ontwerpen deze lederen tassen en accessoires. Hiervoor gebruiken ze de lederresten van de grote prestigieuze modehuizen. Zo komen ze aan een grote verscheidenheid van leder, zowel qua kleur als structuur. De modellen zijn heel eenvoudig. De vorm moet volgen uit de functie. Dit is topkwaliteit 'Made in France' aan mooie prijzen.

Zand-erover

Zand-erover maakt milieuvriendelijke tassen en accessoires geïnspireerd door grafische vormen en kleuren uit de natuur. Deze invalshoek geeft een extra dimensie aan dit opvallend en minimalistisch design. Alles is handgemaakt en uniek. Het merk gelooft in slow fashion. Vandaar dat alle producten heel sterk zijn, waterbestendig en jarenlang meegaan in plaats van één enkel seizoen. Na verloop van tijd passen de tassen zich aan je levenwijze aan door hun tijdloos design en de patine die het leder krijgt door gebruik. Alle producten zijn ontworpen en ontwikkeld in Nederland. Voor de materialen en de productie krijgen ze hulp uit Duitsland en Polen. Zand-erover is vanzelfsprekend 100% fairtrade.

Tinne+Mia

De "Love edition" van de nieuwe Tine+Mia tassencollectie. Deze speciale tassen zijn een onderdeel van het project "I'll be me". Een initiatief ontstaan door de wens om mensen met albinisme te willen steunen. Elke tas of rugszak is verpakt in een etui. En op elke tas (en etui) staat een quote. Ze voelen heel zacht aan en volgen zo de vorm van je lichaam.