Over mij


Van jongs af aan was ik gepassioneerd door de schoonheid van bloemen. Na mijn architectuuropleiding volgde ik mijn hart en volgde ik een opleiding tot florist. De kennis die ik daar opdeed en nu nog steeds bijschaaf, deel ik met veel enthousiasme met anderen.

Ik opende mijn eigen bloemenzaak Onverbloemd in de Stationsstraat in Aalter. Maar schoonheid stopt niet bij bloemen... Wie binnenwandelt in de winkel wordt verwend met allerlei schoonheden, niet enkel bloemen, maar ook tassen, juwelen, sjaals,... Voor elk wat wils dus. Daarom groeide de winkel uit tot een concept store waar mensen terechtkunnen voor bloemen en heel wat ander moois. De accessoires die je in de winkel vindt, zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen. Het zijn geen alledaagse producten, maar stralen stuk voor stuk schoonheid uit op hun eigen manier.

Onverbloemd is mijn manier om mijn passie voor bloemen en mooie dingen te delen met de wereld, om iedereen die langskomt een warm gevoel te geven én de mogelijkheid te bieden om zelf de wereld een beetje mooier te maken.

Tot binnenkort,

Anneleen

Instagram @onverbloemd